Ervaringen

Wij ontvangen regelmatig berichten van mensen die hebben deelgenomen aan onze (online) training stoppen met roken. Hieronder lees je ervaringen van opgeluchte niet-rokers.

Heb jij deelgenomen aan een training en wil je jouw ervaring ook met ons delen? Vul dan dit formulier in!

Ik ben nog steeds een tevreden niet-roker en ben er ook van overtuigd dat ik dat zal blijven

Ik heb geen idee of je dit vaker hoort, maar ik ben roken gewoon helemaal vergeten. Alsof ik nooit gerookt heb. Het is volledig uit mijn systeem en dat ging ook best snel. In het begin ging ik de bewustwording van de ontwenning volledig aan, maar die momenten van ontwenning gingen zo snel weer voorbij, dat het eigenlijk verwaarloosbaar was.

Melissa Aaldriks
13 mei 2024

Ik ben heel erg blij en dankbaar.

Zojuist heb ik me uitgeschreven voor de vervolgtraining. Met een update: ben nu precies 3 weken rookvrij en ik ben heel erg blij en dankbaar. Zat een paar keer voor de grap op de "stoppen met roken" subreddit forum sinds de cursus. Als je de berichten van mensen leest dan is het heel merkbaar wie wel en niet gestopt is met Allen Carr. Soms schrijven ze namelijk dingen als "ik heb het roken opgegeven, want...". Of: "roken vond ik zo leuk en ontspannend, maar...". Ze verheerlijken het roken veel. Dan denk ik bij mijzelf dat dat diegenen zijn die gaan terugvallen. Mooie eye opener. Dus nogmaals dank ervoor!

Tim
25 april 2024

Gestopt na alles geprobeerd te hebben

Ik ben sinds 4 juli (mijn verjaardag :-) ) via deze methode gestopt na werkelijk alles geprobeerd te hebben. En via zilveren kruis 262.50 euro vergoed gekregen. Voel me veel beter nu. Dankjewel! En ook Jaqueline voor een fijne en rustige stem.

Michel Bonke
31 juli 2023

Niet uit wilskracht, maar omdat ik genoeg van het roken heb.

De gedachtengang van deze methode volgen heeft mij geholpen om te kunnen stoppen. Niet uit wilskracht maar omdat ik genoeg van het roken heb.

David Nagy
1 juni 2023

De conditie is ook veel beter

Toen de cursus klaar was en ik de laatste sigaret had gerookt had ik nog steeds niet het gevoel gestopt te zijn. Nu nog steeds niet, maar ik rook gewoon niet meer ( na 30 jaar). Ondanks een paar kilo extra ben ik veel fitter en is de conditie ook veel beter. Ik kan deze training dan ook iedereen aanbevelen

Neil van Krieken
1 juni 2023

Het gaat prima.

Het gaat prima. Op 28 juni 2022 ook gestopt en nog steeds clean. Inderdaad klasse. Het bevalt prima.

Harry Gerritsma
1 juni 2023

Al bijna 8 jaar gestopt!

Na meer dan 35 jaar gerookt te hebben ben ik na vele andere mislukte stoppogingen bij Allen Carr terecht gekomen. Nu al bijna 8 jaar gestopt met roken. Wat is dat een opluchting. Nooit meer er 's avonds nog uit moeten voor shag. Jezelf afvragen of je nog wel genoeg heb. Al dat rokersgedoe is nu achter mij. Super trainster gehad die mijn rokersbrein heeft gereset.

Mark Brölmann
14 maart 2023

Ik ben zeer dankbaar en kan het iedereen aanraden!

13 jaar geleden ben ik in 1 dag gestopt met roken dankzij de training van Allen Carr’s Easyway. Nog steeds ben ik een super tevreden niet-roker. Blij dat ik niet meer hoef te roken. Ik ben zeer dankbaar en kan het iedereen aanraden!

Everlien Langenburg
15 februari 2023

Na 55 jaar rookvrij!

Op 8 december 2022 heb ik de training gedaan en nu na 55 jaar rookvrij! Nooit gedacht dat dit zou lukken, maar ben nu ruim 4 weken rookvrij. Soms met best wel wat moeilijke momenten maar dat is goed te weerstaan.

Ton
9 januari 2023

Het is gelukt!

Ik ben erg positief. Had niet verwacht dat iemand mij het inzicht kon geven te stoppen, toch is dat gelukt!

Perry van Osch
29 december 2022

Na 30 jaar gerookt te hebben, heb ik de cursus gedaan. Nu 4 weken gestopt!

Na 30 jaar gerookt te hebben, heb ik de cursus gedaan. Toen ik daar weg ging had ik nog steeds niet het gevoel dat ik gestopt zou zijn, maar nu 4 weken onderweg heb ik nog steeds niet gerookt. Natuurlijk is dit nog vrij kort, maar ik moet zeggen dat het me eigenlijk erg mee valt ondanks dat er rondom mij heen volop gerookt wordt.

Neil van Krieken
29 december 2022

Dank voor de training. Het heeft me veel geholpen

Beste deel van de training: niet uit wilskracht stoppen, maar het gevoel krijgen: het hoeft niet meer. Een last van de schouders. Ik moet niet meer naar buiten... et cetera. Bewust worden van verslavende effect, als ex verslaafde nooit weer als genotmiddel denken over tabak. Nooit meer eentje voor de gezelligheid. Dank voor de training. Het heeft me veel geholpen. En de broodjes zijn lekker geweest. Nu als niet roker smaken ze nog beter.

Dávid Nagy
23 december 2022

TOP

TOP ik heb totaal geen behoefte meer gehad om te roken

Fred vd Berg
8 november 2022

Na 37 jaar gestopt

De cursus van Allen Carr gaf mij dat extra zetje om na 37 jaar mezelf tot de niet-rokers te vervoegen. Geen stress meer over; heb ik voldoende sigaretten, waar is m’n aansteker, mag ik hier roken, wanneer gaan we nu eens roken, stiekem roken waar het niet mag, roken in bijzijn van (eigen) kinderen en nog veel meer. Stress, hoesten, kortademig het is allemaal weg. Rokers en niet rokers hebben respect voor me. Van m’n kinderen tot buurtgenoten. Voor mij is het belangrijkste dat ik niet roker ben, zelfs m’n bloeddruk is er enorm door gedaald (van 190 boven naar 145!). Stop nu het kan. Als ik het kan, kan jij het zeker. Niet in ieder mens zit een roker maar in iedere roker zit wel een stopper. Zoek je, zoals ik als roker deed, het juiste moment om te stoppen? Beslis dan vandaag om te stoppen met roken en bepaal met Allen Carr de dag wanneer je geen sigaret meer op gaat steken, ook jou gaat het lukken.

Joop van Gogh
29 oktober 2022

Nooit gedacht dat dit echt zou werken maar I did it!

Altijd pogingen gedaan met champix maar toen dat niet meer leverbaar was heb ik mij, wanhopig als ik was, voor deze training aangemeld. Super tevreden en echt geen terugval of moeite gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Marieke
21 april 2022

Goed!

Ik heb niet meer gerookt

Peter Brouns
4 april 2022

Echt een aanrader deze training

Nooit gedacht dat het zou werken op deze manier. Maar als je het snapt is het klaar. Ik ben zo blij dat het heb gedaan en ben nu 4 weken gestopt. Super leuke coach die ik had.

Miranda
31 maart 2022

Na 45 jaar roken, geen sigaret meer aangeraakt!

Nooit gedacht te kunnen stoppen met roken. Maar sinds de training na 45 jaar roken, geen sigaret meer aangeraakt!

Yvonne
31 maart 2022

Na een jaar ben ik nog altijd opgelucht!!

Wanneer je er aan toe bent zeg ik; doen! Na een jaar ben ik nog altijd opgelucht!!

Corine
13 februari 2022

Bijna een jaar geleden gestopt

Ik ben nu bijna een jaar geleden gestopt, in een dag, met de hulp van deze webinair van Allan Carr. Ik heb een keer telefonisch hulp nodig gehad en had een heel fijn gesprek. Ik heb 47 jaar gerookt. Maar omdat je mee deed aan deze webinair had je al een datum in de nabije toekomst waarop je zou stoppen. Tijdens de hele webinair werd er gewoon door gerookt tot op het laatste stukje, toen werd er haast symbolisch een laatste sigaret gerookt. Net als ik eerder heb aangegeven, ik had meer last van het stoppen van mijn aangeleerde handelingen, bv, shagbuiltje zoeken, als je weggaat, heb je sleutels, portemonnee en je shag. Ik heb dat nu nog steeds hoor, maar ja, zo vreselijk lang gerookt. Dit duurt wel even denk ik. De webinair was super professioneel en had ook veel attentie voor het geestelijke onderdeel.

JMS
10 februari 2022

Al 10 jaar gestopt met roken

Ik was mega sceptisch. En nu toch al 10 jaar gestopt met roken zonder ook maar 1 echt moeilijk moment! Ik geniet elke dag van een rookvrij leven en heb elke keer weer medelijden als ik een roker in het wild spot ergens in de regen met een peuk in zijn of haar hand.

Adriaan
13 januari 2022

Ik raad het iedereen aan die wil stoppen

Ik als beroeps roker had nooit verwacht dat het mij zou lukken te stoppen met roken. Ik heb mijn omgeving zeker verbaast. De cursus is echt geweldig die je eigenlijk voor alles in je leven kan toepassen. Ik raad het iedereen aan die wil stoppen met roken. Begeleiding ook super. Stoppen met roken is makkelijker en leuker dan je denkt

Kinny
7 december 2021

Bijna een jaar later rook ik nog steeds niet. Fantastisch!

Ik wilde al jaren stoppen, maar het lukte nooit. Deze training heeft me geholpen met de juiste handvatten om blijvend te stoppen. Na een week of twee dacht ik al niet eens meer aan roken of sigaretten kopen. Bijna een jaar later rook ik nog steeds niet. Het hoort niet meer bij me. Fantastisch!

Rade
7 december 2021

Ik heb er totaal geen moeite mee

Wat een ontzettende leuke trainster hadden wij en wat ben ik haar dankbaar! Vandaag 4 weken gestopt en ik heb er totaal geen moeite mee. Nogmaals bedankt :-)

Maaike Heil
3 december 2021

Wonderlijk hoe makkelijk het ging en gaat!

Gaat echt heel erg goed. Nu 7 weken een opgeluchte niet-roker. Wonderlijk hoe makkelijk het ging en gaat!

Marion
18 november 2021

Ik kan het iedereen aanraden

Ik kan het iedereen aanraden die wil stoppen! Op 31 mei 2021 heb ik de online cursus gevolgd en sindsdien ben ik van het roken af!

Anneke Freddy
3 oktober 2021

Vandaag 1 jaar rookvrij

Ik ben vandaag precies 1 jaar rookvrij. Ik wil jullie hartelijk bedanken, ik heb ontzettend veel aan de training gehad en nu dus 1 jaar rookvrij. Keep up the good work!

Miranda
30 september 2021

Blij dat ik niet meer rook

Na al 11 jaar bezig te zijn om te stoppen met roken, heeft het lezen van het boek van Allen Carr mij eindelijk doen inzien wat ik al die 11 jaar verkeerd heb gedaan. En dat is dat ik blij moet zijn dat ik niet meer rook. Ik geef niet iets op, ik win iets! Ik hoef niet depressief te zijn en te denken dat ik iets opgeef. Bedankt dat ik nu eindelijk zie dat ik niet stom ben of geen ruggengraat heb.

Jori Pullen
28 september 2021

Ik had niet gedacht dat dat mogelijk was

Stoppen met roken in één middag, ik had niet gedacht dat dat mogelijk was. Maar wel dus. Ik ben blij dat ik heb meegedaan en nu al 6 maanden een niet roker ben :)

Marja
16 september 2021

Na 47 jaar roken gestopt dankzij Allen Carr

Ik ben begonnen met roken toen ik 17 was. Ik kwam het webinar van Allen Carr's Easyway tegen toen ik inlichting ging inwinnen m.b.t. het stoppen met roken. Ik ben verzekerd bij Menzis en die boden deze webinar gratis aan. Ik ben gestopt na 47 jaar. Ik ben in een dag gestopt. De webinar vond ik geweldig, je was niet alleen en Jacqueline kon je heel vakkundig begeleiden. Ook wordt je voor vol aangezien als je zwak voelde en naar de telefoon greep. Ik heb het roken zelf niet één keer gemist.

JMS
10 september 2021

Het duwtje in je rug wat je nodig hebt wanneer je wil stoppen met roken

Het is het duwtje in je rug wat je nodig hebt wanneer je wil stoppen met roken. Wanneer je er klaar voor (mee) bent. Ik zeg doen!

Corine van de Linde
9 september 2021

Ik heb de kans gegrepen en ben zo blij

Jaren geleden kreeg ik via het werk de kans om een cursus bij jullie te volgen. De cursus was op 16 december. Wat een datum net voor de feestdagen dacht ik. Maar ik heb de kans gegrepen en ben zo blij. Ben de feestdagen heel goed doorgekomen en nu nog steeds zo blij. Als ik rokers zie zoeken naar een mogelijkheid om te roken denk ik: ''Gelukkig, dat hoef ik niet meer''. Het heeft mij na de cursus weinig moeite gekost om niet meer te roken door het inzicht wat jullie mij in mijn rookgedrag hebben gegeven.

José
23 augustus 2021

Het heeft mij totaal geen moeite gekost

De beste beslissing ooit die ik heb kunnen nemen! Het heeft mij totaal geen moeite gekost om te stoppen met het ritueel van roken. Als je inzicht hebt gekregen waarom je rookt is het kinderlijk eenvoudig om hier mee te stoppen. Ik kan iedereen aanraden ook deze stap te nemen, wat een lucht geeft deze training 💪🏻

Eric Merkx
21 augustus 2021

DANK DANK DANK

Ik kan er nog dagelijks blij van worden dat ik nu een niet-roker ben. Met enige scepsis maakte ik de laatste peuk uit aan het einde van de trainingsdag in Amsterdam, de hele reis terug naar Dordrecht zat ik een een cocon van ongeloof (zo vaak / zoveel gestopt op verschillende manieren) en inderdaad, na zeg 7 dagen voelde ik de nicotine-addictie mijn lijf uit zijn en heb sindsdien heel blij van het roken af kunnen blijven!!!! DANK DANK DANK

Frans Schaffels
21 augustus 2021

Ik rookte 30 jaar en dacht dat ik nooit zou stoppen...

In juli 2017 heb ik de cursus gedaan en heb nooit meer gerookt. Ik rookte 30 jaar en dacht dat ik nooit zou stoppen. Ik ben dus wel gestopt en het heeft me geen enkele moeite gekost. Ik rookte een pakje per dag gemiddeld. Ik raad deze training echt aan!

Heleen
20 augustus 2021

Een verlossing!

Ik heb twee keer deelgenomen. De eerste keer in 2010 geloof ik. Het was zo makkelijk om te stoppen dat ik toch weer baldadig werd en weer begon met roken. Een of twee kon toch geen kwaad? Een werd toch weer veel. De vervolgtraining vond ik heel prettig, maar ik merkte dat mijn mindset alweer veranderd was. In 2013 heb ik nogmaals meegedaan en sindsdien heb ik niet meer gerookt. Een verlossing! Ik raad het iedereen aan die worstelt met deze verslaving.

Nadine
20 augustus 2021

Tot op heden geen sigaret aangeraakt

Mijn ervaring is 100% positief. Aan het einde van de training heb ik m'n laatste sigaret gerookt en tot op heden geen sigaret weer aangeraakt. De training was 12 november 2019. De training was bij ons op het werk.

Freddy de Jonge
20 augustus 2021

Onbeschrijfelijk... Ik kan nog steeds niet geloven

Onbeschrijfelijk... Ik kan nog steeds (na 3 maand) niet geloven dat ik niet meer hoef te roken en ook de behoefte niet meer heb.

Anneke
20 augustus 2021

Het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven

Ik ging best (heel erg…) sceptisch de training in. Ik had al zoveel geprobeerd om te stoppen met roken en ik was ook heel bang om daadwerkelijk de stap te zetten om te stoppen. Bang dat ik de gezelligheid zou missen, dat ik ‘mijn momentjes van rust’ zou missen. Niks is minder waar. Ik ben probleemloos gestopt. Het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Absoluut de ‘moeite’ waard (het heeft me echter amper moeite gekost met deze methode!).

Saskia
20 augustus 2021

Van kettingroker tot nicotinevrije levensgenieter

Vandaag ben ik 21 dagen nicotinevrij dankzij de Allen Carr-training van 13 juli jl. aangeboden door United Nations Suriname. Het is voor mij een emotionele mijlpaal. Ik heb geen rookvrij leven gekend. Vanaf 13 jaar was ik een roker, daarvoor een secundaire roker. Ik ben nu 31 en ik voel me een topper. Voor mij is dit de oplossing om als kettingroker binnen 1 dag helemaal te stoppen met roken. Dank je wel Allen Carr. Ik had het niet zonder jullie begeleiding gekund.

Rachim Sonodimedjo
5 augustus 2021

Wat een verfrissende manier!

Vanmiddag heb ik, als stoppen met roken consulent, de training van Allen Carr meegemaakt. Wat een belevenis en wat een verfrissende manier om tegen een rookverslaving aan te kijken. Ik vond het heel leerzaam, heldere boodschap, goede tips en tools. We waren met meer dan 40 mensen in de training, zelfs uit Suriname, hoe bijzonder is dat... Kortom; wat mij betreft een goede keus (ook online) als je wilt stoppen met roken.

Birgit Dalhuysen
13 juli 2021

Ongelofelijk! Na 1 dag was ik er klaar mee

Ongelofelijk! Na 1 dag was ik er klaar mee. Wel af en toe een moeilijk moment gehad, maar het goed kunnen volhouden door tegen mezelf te zeggen dat het niks toe voegde. Nog elke dag blij een niet roker te zijn.

Grada
16 juni 2021

Ik kan het iedereen aanraden

Ook ik heb training van Allen Carr gevolgd. Via mijn werkgever kreeg ik de kans om mij op te geven. Ik ben er heel open naar toe gegaan, zo van: 'Ik zie het wel'. De training was in november 2018 en tot op heden nog geen sigaret aangeraakt. Zo blij dat ik deze training heb kunnen volgen. Ik kan het iedereen aanraden.

Dianne
6 mei 2021

Vanaf dag 1 geen behoefte gehad aan sigaretten

7 jaar geleden de training gevolgd en vanaf dag 1 geen behoefte gehad aan sigaretten. Bijna 5 jaar lang was ik een niet-roker tot de dag voor mijn “jubileum”. Ik dacht grappig te zijn door 1 sigaretje te roken en je raad het al.. het monster was gelijk wakker! Inmiddels bijna 2 jaar verder en bijna dagelijks denk ik aan stoppen maar het lukt me niet. Binnenkort maar weer een training volgen want ik weet zeker dat ik daarmee weer op de rails gezet kan worden.

Diane
1 mei 2021

Ik kan het iedere roker van harte aanraden

Het is inmiddels al weer een aantal jaar geleden en na die dag nooit weer een sigaret aangeraakt! Ik verbied mijzelf niks, ik wil het niet en ik weet welke consequenties eraan zitten en dus mis ik het niet. Ik kan het iedere roker die wil stoppen van harte aanraden.

Ellen
29 april 2021

Vraag me niet hoe het kan, maar het heeft voor mij gewerkt

Ik heb ruim 4 jaar geleden de cursus gevolgd en heb nooit een sigaret meer aangeraakt. Vanaf dag 1 geen behoefte aan gehad. En ik rookte tot de dag van de cursus gemiddeld een pakje per dag. Vraag me niet hoe het kan, maar het heeft voor mij gewerkt en ook voor mijn man, die is er ook al ruim 4 jaar vanaf en was ook een straffe roker.

Heleen
29 april 2021

Beste besluit van mijn leven!

Ik heb 19 jaar geleden, in juni een training gevolgd in Nijmegen, bij Jacqueline. Nooit meer gerookt. Beste besluit van mijn leven!

Henk Huismans
22 april 2021

Nooit meer!

Afgelopen vrijdag heb ik de online training bijgewoond. Dit weekend ging erg goed, vandaag op het werk was een uitdaging. Zoveel stoppogingen en zo vaak weer beginnen en bijna altijd op werk... Nu heb ik natuurlijk niet gerookt, want dat ga ik niet meer doen, nooit meer! Ik ben een uurtje eerder naar huis gegaan om alle informatie nogmaals door te nemen. Het ongemakkelijke gevoel is weer in balans en daarmee ik ook weer. Ik kan er weer tegen aan!

Suzanne Klein
12 april 2021

Het voelt helemaal geweldig

Op 1 maart ben ik 5 maanden rookvrij en het voelt helemaal geweldig. Het kost me geen moeite en ik sta doodleuk buiten op anderhalf meter van rokers die gezellig hun sigaret opsteken. Dat doet me helemaal niks en nodigt ook niet uit om er zelf weer 1 op te steken. Heb heel veel aan de training gehad en me aan alles gehouden wat er besproken is. Ik ga niet terug naar het roken, dit bevalt me veel te goed. Heel erg bedankt voor de hele goede training, het heeft mij enorm geholpen.

Miranda Rila
17 februari 2021

Ik vind het nog steeds wonderlijk

Het gaat goed met het niet roken. In sept j.l. heb ik een hartinfarct gehad en sinds december is het bekend geworden dat ik ook astma heb. Het was dus maar goed dat ik sinds mei 2020 niet meer rook. Ik vind het eigenlijk nog steeds wonderlijk, dat je zo met 1 trainingsdag al niet meer rookt. Super gewoon

Greetje
12 februari 2021

Ik zou de training elke roker aanraden!!

Het webinar stoppen met roken werd door Jaqueline ontzettend enthousiast uitgelegd. Ze vertelde ook haar persoonlijke journey over het stoppen met roken en daardoor voel je, je als roker ook echt begrepen! Er wordt je niks opgelegd, en dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet meer hoef te roken. Ik was een gelegenheid en stressroker en ik heb geleerd dat roken los van die 2 dingen staat.. Ik zou de training elke roker aanraden!!

Corianne Driessen
12 januari 2021

Bijna 10 jaar geleden gestopt

Ik ben nog steeds blij dat ik mij toendertijd op het laatste moment heb opgegeven toen wij op het werk zo'n Allen Carr dag hadden. Dat is 8 februari 2021 al 10 jaar geleden. Ik heb nooit weer een sigaret gerookt en zei direct dat ik ook nooit weer zou roken. Klopt nog steeds... zo blij mee.

Everlien Langenburg
2 januari 2021

Beste beslissing die ik ooit heb genomen

Beste beslissing die ik ooit heb genomen was om via Allen Carr's Easyway uitgelegd te krijgen waarom ik rookte. Tijdens de training viel het spreekwoordelijke kwartje. Nu al 19 jaar niet meer hoeven roken, nooit meer behoefte gehad, gestopt zonder verlangen naar een sigaret. Ik kan het iedereen van harte aan te raden.

Maarten De Frankrijker
30 december 2020

Na 40 jaar roken van de één op de andere dag gestopt

Op 28 december is het alweer 9 jaar geleden dat ik na 1 trainingsmiddag gestopt ben met roken. Niet 1 dag moeilijk mee gehad. Ik ben nog steeds zo dankbaar dat ik na 40 jaar roken van de één op de andere dag ben gestopt dankzij jullie Allen Carr-training.

Joke Vlasblom
21 december 2020

Geen sigaret meer gerookt

Op 15 april 2019 heb ik een middag de Allen Carr-training gevolgd en daarna heb ik geen sigaret meer gerookt. Ik kan niet zeggen zonder moeite, maar het is nu - na zoveel stoppogingen - wel gelukt. Ik heb 30 jaar gerookt.

Esther Middendorp
21 december 2020

Ik ben zó blij dat ik de stap heb gezet. Het voelt als een bevrijding

Mijn allereerste sigaret rookte ik, zoals wel meer mensen, achter het fietsenhok op school. Ik was 16. En mijn laatste? Die drukte ik op 10 december vorig jaar uit, als afsluiting van de Allen Carr-training. In de tussenliggende jaren was ik wel vaker gestopt - tijdens de zwangerschappen - maar ik begon toch steeds weer. De cursus duurde een dag; op het einde rookte ik met de andere deelnemers ritueel de laatste sigaret. Ik ben zó blij dat ik de stap heb gezet. Het voelt als een bevrijding.

Simone Adry
29 september 2020

Bedankt voor de duidelijke uitleg en goede verhaal

Tijdens de webinar heb ik heel relaxed in de tuin gezeten met oortjes in. Ik heb mij zodoende goed kunnen focussen. Nogmaals bedankt voor de duidelijke uitleg en goede verhaal.

Ellen
24 mei 2020

Vrienden staan er echt van te kijken dat het ons zo makkelijk af gaat

Het gaat echt super goed! Zo blij! De adviezen die je gegeven hebt voor de moeilijke momentjes werken perfect. Met mijn vriend gaat het ook goed. We hebben het weekend een kaartavond gehad met rokers er tussen en het viel echt mee! Vrienden (rokers en niet-rokers) staan er echt van te kijken dat het ons zo makkelijk af gaat. Heel erg bedankt!!

Nathalie Ronczai
31 augustus 2019

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik voel me héérlijk!

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik voel me héérlijk! Op onrustig slapen na, heb ik nergens last van en voel ik me energiek en sterk. Ik ben wel een beetje bang dat het slechte gevoel nog gaat komen maar dat komt denk ik door eerder mislukte stoppogingen. Mocht dit zo zijn dan staat jullie nummer in mijn telefoon :)

Marielle Korver
2 juni 2018

20 jaar een pakje per dag gerookt

In januari 2001 heb ik jullie cursus gevolgd in Amsterdam en sindsdien geen moment meer naar een sigaret verlangd. Het was alsof het niet meer in mijn leven bestond. Toch 20 jaar een pakje per dag gerookt en vele malen zelf geprobeerd te stoppen. Vooral de tekst: “roken is alleen lekker als je rookt”, “je rookt alleen om je nicotinetekort aan te vullen” en “als je niet rookt voel je je altijd zo goed als op het moment dat je een sigaret opsteekt” deden hun werk. Ook al was er een moment tegen het einde waarop de stof van de cursus door de vele herhalingen begon tegen te staan dat ik dacht, als ik buiten kom steek ik er weer een op. Gewoon niet gedaan. Succes met jullie werk!

Hans Baas
25 maart 2018

Blij en bevrijd!

Ik voel me nog steeds (en het gaat zo blijven) blij en bevrijd! Heerlijk gevoel!

Savvas Iosifidis
6 juli 2017

Het gaat goed met niet-roken

Het gaat goed met niet-roken. In het begin weinig moeite gehad. Zelfs de zondags een feestje doorstaan met toch een aantal rokers in het midden. Daarna heb ik wel moeilijke momenten gehad. Nu voel ik me erg goed en had vanochtend zelfs meer lucht om naar de bus te draven en stond niet als een hijgend paard bij de buschauffeur. Dus conditioneel levert het ook veel op. Ik voel me op dit moment gewoon super. Niet gejaagd, niet nerveus.

Alexandrina Hoekstra
2 maart 2017

Het stoppen nu verbazingwekkend relaxed

Na 25 jaar keihard doorroken en een paar wilskracht pogingen gaat het stoppen nu verbazingwekkend relaxed. Ben gewoon de kroeg in geweest, gewoon met mensen de hond uitlaten. Af en toe heb ik momentjes dat ‘t monster krabt’ maar die duren niet langer dan een paar seconden. Vaker heb ik momentjes van verheldering omdat ik dan realiseer dat ik niets mee hoef te nemen. Of dat ‘t fijn is dat mijn zakken leeg zijn. Het gaat goed! Dankjewel!

Harry
14 februari 2017

Erg bedankt voor alles!

Ik wil even zeggen dat het me heel goed bevalt het niet-roker zijn. Dankzij de Allen Carr cursus van jullie. Erg bedankt voor alles!

Brenda
5 september 2016

Intens gelukkig dat ik niet meer rook

Het gaat gelukkig hartstikke goed. Ik voel me op veel momenten intens gelukkig dat ik niet meer rook. Soms een verlangend moment of onwennig maar dat is altijd van korte duur.. WANT EEN SIGARET VOEGT NIETS TOE. Ik blijf alert maar dankzij de training weet ik dat het mij gaat lukken. Super bedankt voor de training en nazorg. Veel respect voor de passie en geduld waarmee jullie iedereen helpen.

Daniëlle
2 november 2015

Een start van een nieuw leven

Het gaat heel goed, eigenlijk verbazend weinig last gehad! Zondag was een heerlijke eindeloze dag; ik heb er van genoten niet meer te roken. Die dag was een intense beleving van de meest normale alledaagse dingen. Het voelt als een start van een nieuw leven. Ik weet dat ik het juiste besluit op het juiste moment heb genomen.

J.C.
26 januari 2015

Goed nieuws, IK ROOK NIET MEER!!

Goed nieuws, IK ROOK NIET MEER!! Voel me er goed bij, vertoef met rokers in dezelfde ruimte en ga het niet uit de weg (geen probleem, heerlijk). Heb er vanaf het begin geen moeite voor hoeven doen, het gaat heel natuurlijk. Ik heb er de eerste dagen wel aan gedacht, maar er geen aandacht aan geschonken. Dank hiervoor.

Cobi Schaap
30 september 2014

Het is vandaag 10 jaar geleden dat ik mijn laatste sigaret opstak

Vandaag is het 10 jaar geleden (4 augustus 2004) dat ik deelnam aan de Allen Carr training in Rotterdam. En het is vandaag óók 10 jaar geleden dat ik mijn laatste sigaret (aan het eind van die trainingsmiddag) opstak. Tot op de dag van vandaag ben ik een blije niet-roker, met héél veel dank aan de trainer (en uiteraard aan Allen Carr)!!

Ria
4 augustus 2014

Ik voel me met de dag energieker

Het gaat perfect er zijn natuurlijk wel momenten waarbij je er aan denkt, maar dat gevoel duurt hoogstens 5 minuten. En ik voel me met de dag energieker! Ik wil je nogmaals bedanken dat je mijn vriendin en mij hebt geholpen om te stoppen met roken.

Remco van Eijk
30 juli 2014

Heel en heel veel dank

Ik dacht: kom laat ik eens gaan vertellen dat ik zo BLIJ ben NOOIT meer te hoeven roken. Ik vind het heel bijzonder dat ik na de sessie bij jullie nooit, maar dan ook nooit meer trek heb gehad in een peuk. IK HOEF GELUKKIG niet meer. Heel en heel veel dank daar voor. Ik had het 100 jaar eerder moeten doen ! ! ! !

Nico Graafsma
10 augustus 2009

Ik rook niet meer

Héél héél af en toe een gedachte van: als ik nu nog gerookt had zou ik een sigaret opsteken, maar gelijk ook weer die gedachte van nee, want ik rook niet meer. Ik voel me er prettig bij en mijn gewichtstoename is zo goed als niets. Juist dat vond ik best een reden om niet te stoppen. Als ik achteraf had geweten dat het zo makkelijk ging, was ik 10 jaar eerder gestopt. Ben mijn werkgever dan ook dankbaar voor deze goede training.

Pauline Roelofsen
15 augustus 2009

Ik sta echt versteld!

Het gaat me makkelijker af dan dat ik ooit had kunnen hopen, ik sta echt versteld! In ieder geval hoef ik echt niet meer te roken. Hartelijk dank!!!

Oscar Corsten
20 augustus 2009

I feel good!

Ik behoor nog steeds tot de niet rokende medeburgers en dat bevalt mij uitstekend. Ik heb nog steeds geen hinder ondervonden van het niet-roken. Mijn leven is totaal veranderd. I feel good!

Wim vd Ochtend
11 juli 2009

Het is vanzelfsprekend dat ik niet meer rook

Ik vond het ietwat voorbarig om al een week na de sessie van december 2008 in Soest te zeggen: ''ik ben rookvrij'. Nu na vijf maanden kan ik zeggen "ík ben er gelukkig van af". Het meest opvallende was nog dat ik geen afkickverschijnselen had. Het is vanzelfsprekend dat ik niet meer rook. En dat zonder medicijnen, pleisters, verklaringen van heiligen, acupunctuur, laserbehandelingen, voetwassingen of bezweringen van goeroes. Bedankt!

Bert R Uri
26 mei 2009

Zeer opgelucht

In de week na de sessie ben ik heel normaal mijn gang gegaan en heb alle situaties meegemaakt waarin ik roken als onderdeel van het vermaak zou hebben gezien (etentjes, avondje kroeg, weekendje weg). Tot mijn grote verbazing ben ik absoluut niet bezig met het gestopt zijn met roken. Ik heb geen behoefte aan roken en voel mij daarover zeer opgelucht.

Gert van Tilborg
27 maart 2008

Een dagje Allen Carr en nu rook- en stressvrij

Vorig jaar een dagje Allen Carr en nu rook- en stressvrij, ik hoef er niet meer aan te denken en dat geeft een vrij gevoel. GEWELDIG!! Ik rookte 3 pakjes van 20 stuks per dag en dan moest het s'avonds niet al te laat worden. Niemand in mijn omgeving geloofde dat het mij zou lukken en zij roken dus nog steeds (mijn vrouw, zoon en vriendin). Het doet mij werkelijk niets meer, als ze maar niet in mijn auto roken, want dat is dus echt vies.

Bert van Dusschoten
3 februari 2008

Een blije niet-roker

Het is al bijna 2 jaar geleden dat ik bij jou de stoppen-met-roken-cursus volgde en met angst en beven de bijeenkomst verliet, vol vrees dat het me toch niet zou lukken om te stoppen. Inmiddels kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik sinds die dag (14 april 2006) niet meer gerookt heb en een blije niet-roker ben, en zelfs wat ben afgevallen i.p.v. aangekomen. Nogmaals dank voor jouw vertrouwen dat het me zou lukken.

Melanie van der Vlis
9 januari 2008

Geweldig

Op 13 januari is het 4 jaar geleden dat ik bij jullie de laatste sigaret uitmaakte. Geweldig, ik vergeet die datum nooit meer!

Allard
26 januari 2008