Liberein workshops

Aanmelden

Workshop "Hoe ga ik om met veranderingen"
Veranderingen zijn van alle tijden. Maar in de 21e eeuw volgen veranderingen zich sneller op dan ooit. Dit niet alleen thuis, maar ook op het werk. Zo leiden technologische vernieuwingen tot nieuwe manieren van werken en is de zekerheid van vast werk steeds minder aanwezig. In deze workshop wordt gekeken naar de impact die veranderingen in het werk, op werknemers hebben en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Hoe houden werknemers de regie over hun leven en loopbaan?

Deze workshop duurt 90 minuten en er kunnen maximaal 20 medewerkers deelnemen.Workshop verandering en grenzen stellen "Hoe boks jij het voor e/kaar voor"
Er is maar een constante in ons !even: dat de wereld waarin wij !even constant verandert. Toch is verandering niet altijd eenvoudig te accepteren of te begrijpen, laat staan dat mensen het eenvoudig vinden om hier mee om te gaan. In deze workshop benaderen we dit thema op een sportieve manier, namelijk door middel van boksen. We stellen daarbij de vraag: omgaan met verandering en stellen van grenzen, hoe boks jij het voor elkaar?

Deze workshop duurt 120 minuten en er kunnen maximaal 15 medewerkers deelnemen.


Workshop "Van werkdruk naar Werkgeluk"
Werkdruk kan het werkplezier van uw werknemers verlagen. Maar wanneer is de druk te hoog? Deze
workshop geeft deelnemers inzicht in het verschil tussen spanning en ontspanning en geeft tips om hier
goed mee om te gaan. Deelnemers worden zlch bewust van de energiegevers en energievreters. Ook
krijgen ze inzicht in de keuzes die ze hebben om dit te veranderen.

Deze workshop duurt 90 minuten en er kunnen maximaal 20 medewerkers deelnemen.Vink hieronder je workshop(s) naar keuze aan en klik op "versturen"