Welkom op de workshopplanner van Treant

Vitaliteitsactiviteiten 2020

Treant biedt jou de mogelijk om deel te nemen aan één of meerdere workshop(s) van Bewegen Werkt! Schrijf je hier in voor de workshop(s) van jouw keuze.

Workshop Werken is topsport

Stefan Groothuis; de succesvolle Nederlandse schaatser die hoge pieken en diepe dalen heeft gekend in zijn carrière. Stefan weet als geen ander hoe belangrijk de juiste motivatie is om jezelf nét dat stapje harder te laten lopen of om nét dat beetje extra moed te kunnen verzamelen om uiteindelijk dat doel te bereiken waarvan je altijd hebt gedroomd.
In deze workshop wordt, zoals de naam al doet vermoeden, de vergelijking gemaakt tussen topsport en werk. Stefan vertelt vanuit zijn ervaring en rijkt je handvatten aan om gemotiveerder in je werk kunt zijn en om zelf de regie te krijgen over jouw loopbaan en leven.

Datum: dinsdag 26 februari 2019
Tijd: 13.30 -15.30 uur
Locatie: grote zaal Bethesda Hoogeveen

Groepsgrootte: 10 - 50 deelnemers

Workshop Hoe boks jij het voor elkaar?

Tijdens deze laagdrempelige en interactieve workshop maak je op een prettige en actieve manier kennis met twee relevante aspecten: omgaan met veranderingen en het stellen van grenzen. Met als doel om dit herziend inzicht direct te kunnen inzetten om veranderingen in het dagelijkse werk goed het hoofd te kunnen bieden.

Datum: maandag 21 januari 2019
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: grote zaal Bethesda Hoogeveen

datum: vrijdag 25 januari 2019
tijd: 09.30 - 11.30 uur
locatie: vergaderzaal 2 Scheper Emmen

Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Workshop Werk en privé in balans

Tijdgebrek en werkdruk kunnen ten koste gaan van je creativiteit en werkplezier. Jouw werksituatie maar ook jouw thuissituatie kunnen hierop van invloed zijn. Maar wanneer is de druk té hoog? Deze workshop geeft inzicht in het verschil tussen spanning en ontspanning en geeft tips om hier op een goede manier mee om te gaan.

Datum: woensdag 16 januari 2019
Tijd: 09.30 - 11.00 uur
Locatie: vergaderzaal 2 Scheper Emmen

Datum: donderdag 28 februari 2019
Tijd: 09.30 - 11.00 uur
Locatie: Zwartsenbergzaal Refaja Stadskanaal

Groepsgrootte: maximaal 20 deelnemers

Je contactgegevens worden door Bewegen Werkt uitsluitend gebruikt om je wijzigingen in de planning of informatie over de activiteiten te geven.

ONLINE VITALITEITSCOACHING: Voor de coaching kun je je per mail direct aanmelden. Stuur een mailtje naar anita.plat@bewegenwerkt.nl en geef minstens 2 mogelijke dagen/tijden door. De mogelijke dagen zijn maandag 9 november, dinsdag 17 november, woensdag 25 november en donderdag 3 december. De beschikbare tijden zijn 9.30u, 11.00u, 13.00u en 14.30u. Na het mailen ontvang je van Anita de bevestiging en details.
WORKSHOPS - je kunt je voor meerdere workshops inschrijven


Zet de gekozen activiteiten direct in je agenda en vergeet niet op versturen te klikken. Je ontvangt uiterlijk één week voor de activiteit een informatiemail met de link naar de MS Teams meeting.