Jouw steuntje in de rug na de vervolgtraining

Hopelijk heb je vandaag eruit kunnen halen wat voor jou nodig is voor de volgende stap. Hopelijk is dat voor je, dat je de laatste hebt gerookt. Of snel gaat roken. Als je hier nog hulp bij nodig hebt, dan horen wij dat graag.

We hopen dat je voldoende gereedschappen hebt om gedachtes om te buigen. Verwarrende gedachtes, de hersenspoeling, die beweren dat je niet blij, succesvol of tevreden kunt zijn, met het besluit om nooit meer te roken. Automatische gedachtes die je testen op je standvastigheid in je besluit. Als je de kunst van het niet-doen voldoende beheerst zullen de romantische beelden, te zien bij rokers in series en in films, geen macht meer over je hebben.

Heerlijk om illusies op te ruimen, toch?

Weer helemaal op eigen benen te staan. En de sigaret eindelijk de plek te geven die het verdient: op de vuilnisbelt!

De energie die hierdoor op ALLE fronten vrijkomt mag je helemaal gebruiken voor jezelf, om jouw leven zo vrij en mooi mogelijk te maken. Enjoy!

Downloads

Hieronder kun je de belangrijke informatie en sheets bekijken of downloaden die kunnen leiden tot een geheugensteuntje.

Contact

Mocht je daarover, of over andere zaken toch nog willen praten (of ademen): bel ons dan! We zijn bereikbaar via 085-073 33 99. Wij zijn via dit telefoonnummer 7 dagen per week bereikbaar, dus ook 's avonds en in het weekend.

Opnieuw deelnemen aan een vervolgtraining?

Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie en een overzicht van de geplande data.