Terug naar overzicht

Gratis online event: De weg naar een rookvrije organisatie

Medewerkers die niet roken, hebben meer energie, presteren beter en verzuimen minder. Hoe fijn zou het zijn als 'roken' geen probleem meer vormt voor een organisatie? Dan is er geen probleem voor wat betreft alle nadelen die roken met zich meebrengt. Het is echter een utopie om te denken dat 'roken' zich vanzelf oplost. Hoe voer je als werkgever een succesvol rookvrij-beleid?

Op maandag 31 mei – Wereld Niet Roken Dag – organiseren wij De weg naar een rookvrije organisatie. Een gratis online event over de implementatie van een succesvol rookvrij-beleid.

Wat kan je verwachten?

  • Gezondheidswetenschapper prof. dr. Arie Dijkstra van de Rijksuniversiteit Groningen deelt kennis vanuit de wetenschap. Waarom roken mensen? Wat kan je als werkgever doen om medewerkers te activeren om te stoppen met roken?
  • Van wetenschap naar praktijk: Adviseur duurzame inzetbaarheid Pieter Iedema (Bewegen Werkt) legt aan de hand van een stappenplan uit hoe je als organisatie een rookvrij-beleid kan implementeren en geeft praktische tips
  • Een praktijkvoorbeeld: Tot slot vertelt organisatie Menzis over de weg die zij bewandelen om als werkgever tot een rookvrije organisatie te komen.

Voor wie?

Het online event is voor werkgevers, HR professionals en andere geïnteresseerden die zich bezig houden met vitaliteit- en/of rookvrij-beleid.

Datum en tijd

Maandag 31 mei van 13.00-15.00 uur.

Kosten

Deelname aan de online kennissessie is gratis.

Aanmelden

Het event heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.