Terug naar overzicht

19 november - Training stoppen met roken bij Heracles Almelo

Op dinsdag 19 november wordt bij Heracles Almelo een Allen Carr stoppen met roken training gegeven voor maar liefst 100 rokers in één keer. Dit in het kader van Twente Rookvrij, een alliantie van gezondheidsorganisaties in de regio.

De training

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur, waarna je definitief stopt met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Datum / tijd Dinsdag 19 november 2019 van 10.00-16.00 uur

Locatie Heracles Almelo

Kosten GRATIS voor verzekerden Menzis en Anderzorg. Overige deelnemers betalen € 356,95 per persoon.

Twente Rookvrij

De training bij Heracles sluit aan bij Twente Rookvrij, een initiatief van samenwerkende gezondheidspartners in de regio: de GGD-en in Twente, ROC van Twente, Twentse ziekenhuizen, huisartsen, apothekers, verloskundigen en zorgverzekeraar Menzis.

Informatie voor werkgevers

Wilt u uw medewerkers ondersteunen bij het stoppen met roken? Stel hen dan in de gelegenheid om deel te nemen aan de training op 19 november.

Promotiemateriaal
Om de training te promoten kunt u gebruik maken van promotiemateriaal, waaronder een flyer en een poster. Deze digitale materialen kunt u bij ons opvragen via info@allencarr.nl.

Aanmelden
Indien u de kosten voor uw medewerkers vergoedt, dan kunt u uw medewerkers bij ons aanmelden door een e-mail te sturen naar info@allencarr.nl, o.v.v.:

  • Naam medewerker(s)
  • E-mailadres(sen) medewerker(s)
  • Indien verzekerd bij Menzis of Anderzorg: polisnummer en geboortedatum.
  • De factuurgegevens van uw organisatie

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op