Terug naar overzicht

Nu online WEBINARS Allen Carr's Easyway stoppen met roken

Door het Corona virus kunnen wij momenteel geen stoppen met roken trainingen op locatie verzorgen. Daarom hebben wij onze training omgezet naar een webinar. Na een eerste succesvolle webinar op 21 april hebben wij besloten door te gaan met het aanbieden van webinars, zodat we nog veel meer mensen de kans kunnen bieden om te stoppen met roken, gewoon thuis, achter hun computer, tablet of telefoon.

Webinar stoppen met roken

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De online training bestaat uit 1 bijeenkomst met 4 blokken van 3 kwartier met telkens 1 kwartier (rook) pauze. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Deelname aan de webinar is GRATIS voor mensen die een zorgverzekering hebben afgesloten bij Menzis, Anderzorg, HEMA of PMA. Overige deelnemers betalen € 356,95 per persoon inclusief btw.

Ga naar de inschrijfpagina voor een actueel overzicht van de geplande webinars en meld je direct aan.

Informatie voor werkgevers

Wil je medewerkers ondersteunen bij het stoppen met roken? Stel hen dan in de gelegenheid om deel te nemen aan onze online training.

Kosten

De Webinar is GRATIS voor medewerkers die een zorgverzekering hebben afgesloten bij Menzis, Anderzorg, HEMA of PMA. Overige medewerkers betalen € 295,00 per persoon exclusief btw.

Verwacht u 10 deelnemers of meer aan te melden, dan bieden wij u een korting aan. Voor meer informatie of een offerte op maat: stuur een mail naar info@allencarr.nl.

Aanmelden en betalen via het bedrijf

Medewerkers kunnen bij ons worden aangemeld door e-mail te sturen naar info@allencarr.nl, o.v.v.:

  • Naam medewerker(s)
  • E-mailadres(sen) medewerker(s)
  • Indien verzekerd bij Menzis, Anderzorg, PMA of HEMA: polisnummer en geboortedatum.
  • De factuurgegevens van uw organisatie
  • Datum Webinar

Uiterlijk 2 weken voorafgaande aan de training sturen wij een factuur. Deze moet uiterlijk 2 dagen voor de training zijn betaald. Na betaling sturen wij een link van de training naar de deelnemers, waarmee zij kunnen deelnemen aan de training

Aanmelden en betalen door medewerker zelf

Als je ervoor kiest om medewerkers zichzelf te laten inschrijven en betalen, dan kunnen zij zich aanmelden de inschrijfpagina.

Promotiemateriaal

Om de training te promoten kun je gebruik maken van promotiemateriaal, waaronder een flyer en een poster. Deze digitale materialen kun je bij ons opvragen via info@allencarr.nl.

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op