Allen Carr's Easyway

Wil jij een opgeluchte niet-roker worden?

De Allen Carr’s Easyway methode is een bewezen effectieve en prettige manier om te stoppen met roken. Dankzij deze methode stoppen wereldwijd jaarlijks ruim 50.000 mensen definitief met roken.

De training

De training bestaat uit slechts één bijeenkomst. Je kiest zelf de training die het best bij jou past, online in de vorm van een webinar of op één van onze locaties. Tijdens de training rook je samen de laatste sigaret, waarna je definitief stopt met roken. Lukt dit niet? Dan kun je één jaar lang onbeperkt deelnemen aan gratis vervolgsessies. Ook bieden wij telefonische ondersteuning, zelfs ‘s avonds en in het weekend.

De kosten voor de training bedragen € 356,95 per persoon.

Gratis deelname voor verzekerden van Menzis, AnderZorg, HEMA en PMA

Heb jij een basisverzekering bij Menzis, AnderZorg, HEMA of PMA? Dan kan je gratis en zonder dat dit ten koste gaat van je eigen risico deelnemen aan de training. Meld je aan via de inschrijfpagina onder vermelding van je polisnummer en geboortedatum.

Is de training voor iedereen geschikt?

Iedereen kan deelnemen aan de training. Echter, in zeldzame gevallen kan het bij psychische problemen of medicatiegebruik voorkomen dat stoppen met roken ongewenste bij-effecten geeft. In dit geval is het verstandig om vooraf langs de huisarts te gaan. Als jouw huisarts geen risico ziet, dan kan je deelnemen aan de training.

Hoog stoppercentage

Wetenschappelijk onderzoek van de medische faculteit van Wenen toonde aan dat de Allen Carr training zeer effectief is. Uit dit onderzoek blijkt dat 55% van de deelnemers één jaar naar de training nog steeds gestopt is met roken. Uit recent onderzoek van de Rijksuniversiteit van Groningen blijkt dat rokers die een Allen Carr training volgen een bijna vier tot zes keer zo grote kans hebben om na dertien maanden nog steeds gestopt te zijn met roken.

Geld terug garantie

Allen Carr trainers over de hele wereld hanteren een geld terug garantie. Dit betekent dat je het geld voor deelname volledig terug krijgt wanneer het je niet lukt om te stoppen met roken. Bekijk hier de voorwaarden.

Liever telefonisch aanmelden of meer informatie? Geen probleem! Bel 085 073 33 99. We helpen je graag.

Voorlichtingsfilmpje

Ben jij benieuwd naar de training? Bekijk de onderstaande voorlichtingsfilm. In dit filmpje vertellen wij over de training en delen enkele oud-deelnemers hun ervaring met de Allen Carr training.

Verder kijken?

Bekijk ook de onderstaande filmpjes:

Wil je deelnemen aan een training, of wil je weten waar en wanneer onze trainingen worden gegeven?