Stoppen met roken met de training van Allen Carr

De training van Allen Carr’s Easyway stelt iedere roker in staat om op een prettige manier te stoppen met roken. Moeiteloos en voorgoed.

In het kort

  • Binnen één dag stoppen met roken
  • Keuze uit een online training of training op locatie
  • Kosten incl. een jaar gratis nazorg: € 356,95
  • Verschillende zorgverzekeraars geven een korting of vergoeding
  • Menzis, Anderzorg, HEMA en PMA vergoeden de training 100%!
  • Niet gestopt? Geld terug garantie

De methode van Allen Carr is beroemd geworden om één reden: omdat het werkt!

Hoe werkt het?

De Allen Carr-methode zit heel anders in elkaar dan andere stopmethoden. Wat we níet doen is je motiveren om te stoppen en vaardigheden aanleren die je nodig hebt om te stoppen met roken.

Wat we wel doen, is eigenlijk heel eenvoudig: alle redenen waarom je rookt tegen het licht houden. Als je eenmaal het verslavingsmechanisme doorziet, zal je merken dat stoppen met roken heel eenvoudig is. De motivatie om te roken verdwijnt, omdat je geen voordelen van roken meer ziet. Zo verdwijnt ook de behoefte aan een sigaret.

3 0

Gratis deelname voor verzekerden van Menzis, AnderZorg, HEMA en PMA

De kosten per training zijn € 356,95, dit is inclusief één jaar nazorg. Heb jij een basisverzekering bij Menzis, AnderZorg, HEMA of PMA? Dan kan je gratis deelnemen zonder dat dit ten koste gaat van je eigen risico.

Vrienden staan er echt van te kijken dat het ons zo makkelijk af gaat. Heel erg bedankt!!

Nathalie Ronczai

Na 25 jaar keihard doorroken en een paar wilskracht pogingen gaat het stoppen nu verbazingwekkend relaxed.

Harry

Vandaag is het 10 jaar geleden dat ik deelnam aan de training. En het is vandaag óók 10 jaar geleden dat ik mijn laatste sigaret opstak.

Ria

Wetenschappelijk onderzoek

Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit van Groningen blijkt dat rokers die een Allen Carr training volgen een bijna vier tot zes keer zo grote kans hebben om na dertien maanden nog steeds gestopt te zijn met roken. Prof. dr. Arie Dijkstra: ''We snappen nu hoe de Allen Carr training werkt en we zien dat relatief veel rokers die de training op hun werk volgen, stoppen.''

Lees meer

Over de training

De training bestaat uit één bijeenkomst. Meedoen kan online in de vorm van een webinar of op één van onze trainingslocaties. Je kiest zelf wat het beste bij jou past.

Aan het eind van de training rook je samen de laatste sigaret, waarna je definitief stopt met roken. Daarna kun je een jaar lang gratis gebruik maken van nazorg in de vorm van telefonische ondersteuning en online vervolgtrainingen.

8

Over onze trainers

Onze trainers hebben jarenlang zelf gerookt en zijn gestopt dankzij de Allen Carr methode. Omdat zij zó enthousiast zijn over deze methode willen zij dit graag met anderen delen. Het doel van onze trainers is dat iedere deelnemer de training verlaat als blije, opgeluchte niet-roker.

Maak kennis met onze trainers Jacqueline, Paula en Martijn.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen of twijfels hebt. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 085 073 33 99.

Wil je deelnemen aan een training of wil je weten waar en wanneer onze trainingen worden gegeven?

Bezoek de inschrijfpagina