Laat medewerkers stoppen m.b.v. de werkgeverscode

De werkgeverscode

Met de werkgeverscode kan een werkgever de 'Allen Carr stoppen met roken training aan medewerkers' aanbieden, op een tijd en locatie naar keuze, die de medewerker zelf kiest! Via de website meldt de medewerker zich aan. De aanmeldingen worden bijgehouden en de factuur wordt na afloop gestuurd naar de werkgever. Afspraken over kosten, voorwaarden en een eventueel maximaal budget stemt Allen Carr vooraf af met de werkgever.

In deze video vertelt Stoppen met roken specialist Janien over de mogelijkheden voor Allen Carr trainingen van medewerkers.

Binnen 1 dag stoppen met de bewezen effectieve Allen Carr methode

Allen Carr ontwikkelde een training waarmee je in 1 dag kunt stoppen met roken. De methode zit heel anders in elkaar dan andere stopmethoden. Wat we níet doen is rokers motiveren om te stoppen en vaardigheden aanleren die je nodig hebt om te stoppen met roken. Wat we wel doen, is eigenlijk heel eenvoudig: alle redenen waarom men rookt worden tegen het licht houden. Als de roker eenmaal het verslavingsmechanisme doorziet, is stoppen met roken heel eenvoudig. De motivatie om te roken verdwijnt, omdat de roker geen voordelen van roken meer ziet. Zo verdwijnt ook de behoefte aan een sigaret.

Vind de roker het toch moeilijk om het na de training vol te houden? Dan kun de roker gedurende een jaar lang gratis gebruik maken van telefonische ondersteuning, onze trainers staan 24/7 voor deelnemers klaar. Daarnaast kan men onbeperkt gebruik maken van gratis online vervolgtrainingen.

De Allen Carr training wordt in meer dan 50 landen ingezet. De training is bewezen effectief. Wereldwijd zijn in de afgelopen decennia al bijna 40 miljoen mensen gestopt met roken met behulp van de Allen Carr methode.

Communicatiekit

Bij de aanvraag van de werkgeverscode ontvang je een communicatiepakket. Met dit communicatiepakket kan je de training binnen jouw organisatie promoten om zo medewerkers te laten deelnemen aan de stoppen met roken training, waarmee er een mooie stap wordt gemaakt naar een rookvrije organisatie!


Meer weten of een werkgeverscode aanvragen?