Terug naar overzicht

Stoppen met roken training, gratis voor Menzis verzekerden!

Op dinsdag 31 maart 2020 wordt in het Euroborg stadion van FC Groningen wederom een Allen Carr training georganiseerd in een voetbalstadion! Op 19 november werd een training gehouden in het stadion van Heracles in Almelo: 49 rokers maakten daar aan het einde van de eendaagse training hun laatste sigaret uit. Op 4 februari 2020 stopten 61 rokers bij FC Twente! Na deze succesvolle dagen is besloten om komend jaar Allen Carr stoppen met roken trainingen te organiseren in voetbalstadions. FC Groningen is op 31 maart aan de beurt!

De training

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur, waarna je definitief stopt met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Datum / tijd Dinsdag 31 maart 2020 van 10.00-16.00 uur

Locatie stadion Euroborg van FC Groningen

GRATIS Voor mensen die een zorgverzekering hebben afgesloten bij:

  • Menzis
  • Anderzorg
  • HEMA
  • PMA

Kosten Overige deelnemers betalen € 356,95 per persoon.


Informatie voor werkgevers

Wilt u uw medewerkers ondersteunen bij het stoppen met roken? Stel hen dan in de gelegenheid om deel te nemen aan de training op 31 maart 2020.

Promotiemateriaal
Om de training te promoten kunt u gebruik maken van promotiemateriaal, waaronder een flyer en een poster. Deze digitale materialen kunt u bij ons opvragen via info@allencarr.nl.

Aanmelden
Indien u de kosten voor uw medewerkers vergoedt, dan kunt u uw medewerkers bij ons aanmelden door een e-mail te sturen naar info@allencarr.nl, o.v.v.:

  • Naam medewerker(s)
  • E-mailadres(sen) medewerker(s)
  • Indien verzekerd bij Menzis, Anderzorg, PMA of HEMA: polisnummer en geboortedatum.
  • De factuurgegevens van uw organisatie

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op