Terug naar overzicht

Gratis communicatiepakket voor werkgevers

Het lijkt nog ver weg, maar voor dat je het weet is het oktober! Wil je binnen jouw organisatie aandacht besteden aan Stoptober? Dan is het verstandig om tijdig te starten met de voorbereiding.

Afbeeldingen 07 2022 1080x10802

Download het gratis communicatiepakket

Wij helpen je graag op weg en hebben alvast een gratis communicatiepakket samengesteld. Met deze materialen kan jij Stoptober binnen jouw organisatie onder de aandacht brengen.

Ondersteun medewerkers tijdens Stoptober

Wil je jouw medewerkers ondersteunen bij het stoppen met roken? Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

  1. Een bedrijfstraining op locatie of online. Wil je een training in oktober plannen? Gezien de drukte raden we je aan om tijdig een datum te reserveren.
  2. Laat medewerkers deelnemen aan reguliere (online) trainingen. We organiseren dit najaar op 1 oktober een online training. Daarnaast organiseren we dit najaar trainingen in diverse mooie voetbalstadions zoals bij PSV, Vitesse, AJAX, FC Groningen en FC Twente. Over deze stadion trainingen delen we later meer!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze training stoppen met roken? Lees hier wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen. Of neem contact met ons op via 085 073 33 99 of info@allencarr.nl.